fbpx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και ένα καλύτερο αύριο για τα αθώα τα ανυπεράσπιστα για τον ΑΝΘΡΩΠΟ τα ΖΩΑ και την Φύση για ΜΙΑ υγεία και ΜΙΑ ευημερία.

Εμείς τολμήσαμε και τολμούμε να υπερασπιζόμαστε και τα τρία αυτά συστατικά που αποτελούν την Ζώη την Ελπίδα και το αύριο. Στις σημερινές συνθήκες που ζούμε χρειαζόμαστε ως άνθρωποι να προεκτείνουμε τον κύκλο της αγάπης και της συμπόνια προς όλα τα δημιουργήματα του Θεού.
Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να γίνουν περισσότεροι ανθρωπιστές και όχι εγωιστές, χρειαζόμαστε περισσότερη συμπόνια και λιγότερο μίσος για τα άλλα είδη.

Όλοι είμαστε και ζούμε μέσα στο ίδιο οικοσύστημα. Για τους λόγους αυτούς το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου στέλνει ένα μήνυμα απλό χωρίς γκρίζες ζώνες χωρίς υπονοούμενα και δεν είναι άλλο από το να καλέσει τους πολίτες να σκεφτούν το χθες, να δράσουν για το σήμερα και να συνεχίσουν δυναμικά για το μέλλον και την προστασία όλων των ειδών και όλων των πλασμάτων στην Γη γιατί το αξίζουν.

Ψηφίζοντας Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ενδυναμώνεται την ελπίδα για ένα καλύτερα αύριο και δίνουμε ελπίδα στις γενιές που μας έρχονται και σε όλα είδη και πλάσματα ότι τους διασφαλίζουμε το μέλλον και την συνέχιση της ζωής στον πλανήτη Γη.

ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΥΠΡΟΥ