fbpx

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Οι δοκιμές – πειράματα σε ζώα για καλλυντικά είναι μια άσχημη πρακτική. Σε όλο τον κόσμο, πολλές χιλιάδες ζώα όπως κουνέλια, ινδικά χοιρίδια και ποντίκια υποφέρουν άσκοπα για να δοκιμαστούν προϊόντα όπως το κραγιόν και το σαμπουάν, παρόλο που η παραγωγή προϊόντων ομορφιάς χωρίς σκληρότητα είναι ασφαλής και απλή. Ήρθε η ώρα να τερματιστεί για πάντα αυτή η σκληρότητα ενάντια στα ζώα και με μόνο σκοπό την παραγωγή καλλυντικών.

Η παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στα πειράματα στα ζώα έχει αρχίσει και παρουσιάζει τον Ράλφ, ένα λαγουδάκι το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα όσον αφορά αυτή την άθλια πρακτική του ανθρώπου με μόνο σκοπό την μεγιστοποίηση του κέρδους.

Η εκστρατεία με την ονομασία ‘Σώστε τον Ράλφ’ είναι μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων  και την παραγωγή την έχει αναλάβει η  Humane Society International,  με την συμμετοχή γνωστών αστέρων του κινηματογάφου, όπως Taika Waititi, Ricky Gervais, Zac Efron, Olivia Munn, Pom Klementieff, Rodrigo Santoro, Tricia Helfer και πολλοί άλλοι

Η εκστρατεία  ‘Σώστε τον Ράλφ’ είναι  μια δυναμική ταινία μικρού μήκους  στη οποία παρουσιάζεται ο γνωστός Taika Waititi (νικητήςτου Όσκαρ ) ως τη φωνή του Ralph, ο οποίος παίρνει συνέντευξη για ένα ντοκιμαντέρ καθώς περνά την καθημερινή του ρουτίνα ως «δοκιμαστής» σε εργαστήριο.

Η εκστρατεία «Σώστε τον Ράλφ»  του HSI αντιμετωπίζει τη σκληρότητα των δοκιμών σε ζώα με πρωτότυπο και απροσδόκητο τρόπο – χρησιμοποιώντας την ιστορία ενός από τα λαγουδάκια για να ρίξει φως στη δίνη των αμέτρητων κουνελιών και άλλων ζώων τα οποία υποφέρουν μέσα σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

Ενώ ο Ralph είναι κινούμενος, οι δυστυχίες που υπομένει στη ταινία μικρού μήκους δεν είναι καθόλου εφικτές. Όπως λέει ο Spencer Susser, διευθυντής του Save Ralph, “Είναι τόσο σημαντικό που ο Ralph αισθάνεται αληθινός, επειδή εκπροσωπεί αμέτρητα πραγματικά ζώα που υποφέρουν καθημερινά.”

Ο Susser, γνωστός για την ταινία του Hesher, συγκαταλέγεται μεταξύ των διασημοτήτων και των επιρροών του Powerhouse που συνεργάστηκαν με την Humane Society International για τη δημιουργία του Save Ralph. Εκτός από τον Waititi ως Ralph και τον Gervais ως ερευνητή, η ταινία έχει τον Zac Efron ως Bobby, την Olivia Munn ως Marshmallow, τον Pom Klementieff ως Cinnamon και την Tricia Helfer ως Cottonballs.

Producer Jeff Vespa (Voices of Parkland) teamed up with the Arch Model studio of puppet maker supreme Andy Gent (Isle of Dogs, The Grand Budapest Hotel) on the production. https://hsi.global/SaveRalph